Susanne Rosenkvist Hansen

Certificeret Master Mapping Coach, Goal Mapping Facilitator, gladevaner.dk
Denmark
Expertise: Purpose

Velkommen til et visuelt og effektivt Goal Mapping univers, hvor jeg tilbyder coaching i at finde dig selv, finde din vej og indføre glade vaner i alle områder af dit liv.

Da jeg første gang, i 2013 mødte Brian Mayne, udvikleren af Goal Mapping, vidste jeg at det skulle blive min store passion. Min hjerne var glad - fordi kombinationen af positive bekræftelser og billeder var så effektiv.

Jeg har siden uddannet mig til Master Mapping Coach og facilitator. Jeg er en del af
Brian Maynes internationale coaching team, og personlig træner for de nye coaches.

Jeg brænder for at inspirere og støtte dig til at opbygge positiv energi i dig selv, skabe et liv i balance og dele autentisk livsglæde. Det tilsammen kalder jeg “Glade Vaner.” Glade Vaner er derfor også navnet på min hjemmeside, hvor du kan læse mere.

Mit motto er “hellere brænde igennem end at brænde ud.” Jeg har prøvet begge dele. At brænde ud kan du gøre ganske alene - men at brænde igennem kræver hjælp fra ligesindede ildsjæle.

Kontakt mig hvis du mangler et kort at navigere efter i dit liv, og har brug for at indføre Glade Vaner i dit liv.

Herunder kan du se 3 af mine personlige maps.

Glade hilsner Susanne

Public Goal Maps

About Me

Goal Mapping metoden er simpel, men dog utrolig dybde gående. Der findes 4 forskellige typer Maps og fælles for dem alle er, at de kombinerer både ord og billeder - så din mentale balance stimuleres. Hvilket map du har brug for finder vi ud af på første session, som altid starter med et livsbalance tjek.

Når du først har lært af navigere efter et map (kort), vil du undgå at fare vild i den personlige udviklings jungle og finde din helt rette kurs.

Du vil blive fyrmester i eget liv ☀️

Klik på “sign in” og få gratis adgang til dit første Goal Map, Action Map eller Life Map. Det fjerde Map i rækken hedder Self Map og er endnu ikke online. Der er absolut ingen bindinger, og du vil få mulighed for at se om det er noget for dig. Det er også muligt at kontakte mig direkte inde fra siden, og jeg hører mægtig gerne fra dig ved eventuelle spørgsmål. Du kan også ringe på tlf. 27120646.

Glæder mig til at høre fra dig og møde dig online. Eller på en af de fysiske fyraftens møder. Hold øje med FB og Instagram “Glade Vaner - find din vej”

Brian Mayne's Goal Mapping

Terms and Conditions - Privacy Policy - Cookie Policy

© 2024 Brian Mayne Limited

Brian Mayne Limited is registered in England at 6 King Charles Court, Grove Road, Ventnor, Isle of Wight, PO38 1TH, United Kingdom.

Registered number 09023095. VAT number 198260769.